Ett annat Havrekneckebröd

En annan sak som går åt snabbt här hemma är kneckebröd. havrekeckebröd har jag gjort förut, men den här blev lite tunnare och knaprigare.
Havrekneckebröd:
2,5 dl havremjöl
3 dl havremjölk
0,5 dl sesamfrön
1 msk linfrön
1 msk solrosfrön
1 msk smält kokosolja
0,5 tsk salt
blanda först alla torra indregienser och blanda sedan i de våta.
nu finns det två vis att tillaga dem på:
alt 1, blanda i 1,5 tsk fiberhusk i smeten och låt den svälla en stund, klicka sedan ut på två plåtar med bakplåtspapper och platta ut. kör in i 170 grader varmluft i 30-40 minuter. du kan behöva byta plats på plåtarna efter en stund.
alt 2, häll ut smeten på en plåt och kör in i 185 grader i 30-40 minuter, men ta ut efter 20 minuter och skär i bitar. sätt in i ugnen igen den resterande tiden.