Bananbröd på havremjöl och proteinpulver

Jag var sugen på bröd...och banan... så jag letade up ett recept på bananbröd, och piffade upp det lite med proteinpulver samt bytte ut dinkelmjölet mot havremjöl (havregryn mixade till ett mjöl)
om det blev gott??? Japp, men det hade blivit ännu godare om mina bannaner inte hade varit så gröna.
Proteinrikt bananbröd:
2 dl havremjöl
2 dl naturellt proteinpulver
2 dl gryn (havre, råg, dinkel, bovete)
1 dl solroskärnor
1 dl valnötter
1.5 tsk bakpulver
1.5 tsk bikarbonat
1 tsk salt
2 mosade bananer (gärna övermogna)
250 g kvarg/kesella
1 dl vatten (beroende på kvargens tjocklek
Blanda alla de torra indrigienserna i en bunke och alla de våta i en annan. Rör sedan ihop alla i en bunke som du sedan lägger i en brödform (gärna av silikon, annars en smord vanlig). grädda i nedre delen av ugnen i typ 40-45 minuter på 200 grader. De sista minutrarna kan du behöva lägga på lite ugsfolie för att inte bränna brödet.
orginalreceptet hittar du här