KesoCoconut.blogg.se

Pistaschsmör

Publicerad 2014-02-26 21:35:01 i Pålägg, Toppings,

En av de mest smakrika nötterna enligt mig är pistaschnötter, som är väldigt goda.
Renee voltare har ett pistaschnötsmör som jag velat köpa många gånger men det är så j**la dyrt, 250 spänn för 180g! sjukt
så jag köpte en påse på 100 g istället för 24 kr och gjorde eget, vilket blev minst lika gott!!
 
Pistaschsmör:
100 g pistachnötter
1 sked kokosolja
lite salt
 
mixa först nötterna till de blir alldeles krämiga och goa, sedan tillsätter du kokosoljan och saltet om du vill ha en lite lösare konsistens (som jag). sedan är det bara att lägga i en burk och förvara i rumstemperatur. tar det längre tid än en månad för dig att äta upp burken bör du förvara den i kylen (kommer dock inte hända eftersom det är så gott!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela