Kokoskneckebröd

Som sagt var det slut på quinoakneckebröden så jag ville göra en ny sats, men så klart med en annan smak :D.
Jag hittade ett gammalt recept på ett boveteknecke som jag utgick ifrån, men jag byte ut nästan alla indrigenser mot nya. Det resulterade i ett riskneckebröd med kokosmak som uppskadades väldigt mycket här hemma! Jag tyckte personligen att de smakade lite som kex...
Det bästa med det här receptet är att de passar de flesta eftersom det är glutenfritt, mjölkfritt, soyafritt, nötfritt osv.
Så här gjorde jag:
2,5 dl (150 g) rismjöl
0.5 dl linfrön
1 msk sesamfrön
1 msk solrosfrön
3 dl coconut dream (från Ricedream)
1 msk kokosolja (smält)
blanda alla torra indrigienser och alla de våta varförsig. släng sedan ihop dem i samma bunke och rör till alla klumpar är eleminerade (dramaten här altså). fördela på en plåt med bakplåtspapper och kör in i ugnen på 180 grader i 20 minuter. ta ut brödet och skär det i bitar och kör in det i 15-20 minuter till, klart!
Ska bli riktigt gott att äta det här med keso och ägg....