KesoCoconut.blogg.se

Proteinpulver i Granola, varför inte?

Publicerad 2014-03-02 20:31:17 i Toppings,

 
Japp, ni hörde vad jag sa. Idag hade jag proteinpulver i granolan, och det gick tydligen också bra!
jag ville göra en choklad granola och hittade renee voltares chiaprotein i lådan, så den fick åka med ner i granolan .
Chokladchia granola:
Torra
2 dl havrekärnor
2 dl gryn (jag körde på dinkelflingor och vetegroddar)
2 dl quinoapuffar (eller andra puffar)
1 dl kokosflingor
1 dl solroskärnor
1 dl hasselnötter
3 linfrön
 
Våta:
20 dadlar (om du kör på torkade bör du blötlägga dem i några timmar innan)
1 dl äggvita (ca 3 st)
0.5 dl Renee voltares chocolade chai risprotein (eller annat proteinpulver) (kan uteslutas med minska då mängden äggvita till 0.5 dl)
 
Sätt ugnen på 175 c. Blanda alla de torra indrigienserna i en bunke och mixa de våta i en mixer. vänd sedan ner de våta i de torra och bred ut på en plåt.
rosta i ugnen i ca 30-40 minuter eller tills den är knaprig. ta ut och rör runt med en stekspade runt 5:e minut så att det inte bränns.
Toppa på gröt, kvarg/keso/yoghurt, eller kanske på sallad?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela