KesoCoconut.blogg.se

Tips på godis - Kokoskrispsak

Publicerad 2014-02-15 20:40:39 i Candy, Snack,

Det här recepted hittade jag för några veckor sedan på Fannys blogg och har gjort det ett antal gånger sedan dess.
Det är så enkelt att göra om man väl har gjort kokosmör, dessutom är det gott att toppa på allt (som vanligt då? hehe). jag brukar dock skippa sötningen...
 
Kokoskrisp:
1-2 dl kokosmör
valfri smaksättning (jag körde på frön och krossade kakaobönor, cacao nibs alltså)
 
Värm kokosmöret till det blir lite rinnigare, typ 20 sekunder.( Nu kan du lägga i någon smaksättning om du vill ha något "innuti" krispen. jag körde på limeskal första gången, dock inte nu.)
sedan brer du ut det på ett bakplåtspapper som du har klätt runt en skärbräda eller på en plåt.
Sedan lägger du på vad du vill ga som topping på krispen och lägger in i frysen i typ 5 minuter.
Ta ut och bryt i bitar och förvara i frysen. KLART!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela